ANSIKTE

På Cau+co är vi experter på hud. Våra hudterapeuter är specialistutbildade med stor passion för hud och hudhälsa. Med vår kundskap och behandlingar skapta enligt Dermalogicas grundliga hudvårdsbehandlingar hjälper vi dig!

 

Hudkonsultation

FaceFit® - Proffesionell hudanalys där vi ger dig råd och tips om hur du tar hand om din hud på bästa sätt. (Kostnadsfri vid produktköp eller behandling)

150KR

MicroZone Treatment

Behandling med fokus på ett problem eller problemområde. Välj mellan lokal portömning, acnebehandling, ryggrengöring, intensiv fukt eller superlugnande för en känslig hud eller hud med rosacea.

330KR

Ansiktsbehandling -Tonår

En effektiv behandling för tonårshud. Går hårt på orenheterna utan att skada huden! Rekommenderad för ungdomar 11-19 år med orenheter.

410KR

Ansiktsbehandling - The Dermalogica treatment

Resultatinriktad ansiktsbehandling anpassad efter din huds behov. I behandlingen ingår; Rengöring, Dermalogicas® unika FaceFit®, exfoliering, portömning, lätt ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkt. Vi använder oss av avancerade produkter samt apparatur för synligare resultat.

750KR

Expertbehandlingar

Intensiva expertbehandlingar för ansikte och dekoltage som kombinerar det senaste inom behandlingstekniker med kraftfullt verkande produkter. Utförs av specialistutbildade, auktoriserade hudterapeuter.

Ion Activ Treatment

Positivt jonladdade ingredienser stimulerar huden för att påskynda och förbättra dess naturliga funktioner. Behandlar synliga ålderstecken, pigmentförändringar, torr eller fet hud. Snabba, synliga resultat..

För ett mer hållbart resultat med långsiktiga effekter så rekomenderas en kur om 3-6 ggr.

995:-
Kurpris á minst 3 ggr 850:-/st

 

Kemisk peel

BioSurface Peel- Kraftfull kemisk peeling som effektivt bearbetar fina linjer och pigmenteringar.

Din hudterapeut bearbetar effektivt fina linjer och pigmenteringar med denna kraftfulla kemiska peeling. Huden får ny lyster och förbättrad spänst. Optimal hudhälsa. På djupet. Passar dig som vill ta salongsbehandlingen till en ny nivå!

För att göra en peel krävs konsultation innan för bästa resultat, vi rekommenderar också att du använder anvisade produkter för att få så bra effekt av behandlingen som möjligt.

Behandlingen passar bra som kur om 3-6 ggr för bästa resultat men kan även utföras som enstaka behandling för uppfräschande hudföryngrande resultat.

1050KR
Kurpris á minst 3 ggr 850kr/st

Tillval

I samband med din ansiktsbehandling kan du lägga till:

Tillval Brynplock 150kr
Tillval Brynfärg 150kr
Tillval Fransfärg 150kr